Förrätter
Fisk
Kött & Fågel
Vegetariskt
Bröllop & Fest
Picknick
Månadens meny
Porslin & Glas
Husmanskost
Bufféer
Grillrätter
Desserter
Personal

Månadens meny

Lagade på råvaror för säsongen och som passar en affärslunch eller liknande. Maten levereras upplagd på fat. Enkelt, gott och färdigt att direkt ställa fram till gästerna. Enklare än så kan det inte bli!

April
 10p 340kr, 20p 319kr, 50p 299kr
 Skagen Toast
 Helstekt oxfilé med ratatouille och grönpepparsås
 Fläder och jordgubbsparfait serveras med hallonsås

Maj
 10p 320kr, 20p 299kr, 50p 279kr
 Carpaccio på oxfilé med tryffelmajonnäs, rostade pinjenötter och krasse
 Svampfärserad gårdskycklingrulad med rödlöksmarmeladsky och bakat
potatismos, smaksatt med timjan
 Cheesecake med melbasås

Juni
 10p 320kr, 20p 299kr, 50p 279kr
 Ört- och färskosts fylld parmaskinka serveras på en salladsbädd
 Sotad Lax med rostad blomkålsallad, syrlig dill och fänkålcreme samt
potatismos
 Björketorps vaniljglass med varma björnbär